days in our lives

Det har blivit väldigt lite bloggande och väldigt mycket festande hela veckan och då självfallet alldeles för lite lagad mat och sömn men inte ska jag klaga för jag har haft sjukt kul under tiden. Ni som läser vet redan vad som hände i måndags och tisdags med Strandbryggan avec Klasson och klassgrillningen på Mariaberget.


   
 


Sedan var det dags för nationaldag och en sjukt trött Bella som inte piggnade till fören på tåget till Uppsala för lite grillning med pojkvännen och hans vänner. Mycket trevligt till en början i solskenet och dagen till ära var jag klädd i favvoshortsen från förra sommaren i marinblått en en gul tee för att matcha den vajande flaggan. Vi grillade, skrattade och drack gott innan ett invandrargäng bestämde sig för att grusa bägaren (bokstavligt menat) genom att trakassera oss med diverse ord, tomma hot och mopedåkning på grusvägen i närheten av där vi satt. Däremot heja civilkurage och studenterna kom till vår räddning!

   

Under torsdagen var det dags att jäkta hem till Stockholm efter att pojkvännen inspirerad av klassikern Runaway Bride bestämde sig för att tillaga fyra olika sorters ägg till mig. För er som inte har sett filmen så kanske inte logiken är riktigt klar men hur som helst, jag väntar på en fortsättning av matlagningen för att upptäcka mina favoritägg.
Hamnade i Observatorielunden med Josefine för bakismat från Mc Donalds innan vi begav oss till Norra Real för att hitta Elisabeths familj innan utspringet. Min naturvetare till blondin var sjukt söt i sin mössa och klänning och strålade som en sol efter hon sprungit det obligatoriska varvet kring skolbyggnanden. Sedan blev det flakåkande och ciderdrickande för hela slanten medan vi skrek oss hesa till diverse slagdängor. En aning stressigt att hinna hem och byta om innan en supertrevlig mottagning i Skanstull där det serverades bubbel och diverse läckerheter.



Fredagen betydde kompledigt för journalisterna så jag tog ytterligare en gång tåget till Uppsala i min nya Alexander Wang-inspirerade skapelse från Zara för att se John springa ut. Då värmen var på gränsen till olidlig blev det en glasspaus innan Gustav sprang ut från slottet och vi styrde kosan mot Herrgårdsvägen och familjen Notrica för att delta på Johns mottagning. En stressig eftermiddag väntade oss men vi hann klämma in tre mottagningar och ändå lyckas delta på Marcels födelsedagsfirande på Lounge med hallonbellinis och tapas. Otroligt runda under fötterna tog vi oss hem till Billy för rödvin och prat till långt in på natten.

Resten av helgen förflöt i lugnets tecken med brunch hos Billy och bad i poolen, solning hemma hos Chris, tv-mys och en nattlig utflykt i skogen på två timmar för att hämta hem Amanda som inte trivdes på tältningen. Ganska intressant observation att Chris lillasyster och incidenten skulle kunnat vara jag för bara några år sedan. Hur som helst har veckan varit bra, jag är extremt trött och sliten och har tusen myggbett på fötterna men otroligt lycklig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback