onsdag.

Idag har jag köpt två viktiga saker: studentpresent till världens bästa pojkvän och en biljett till Hultsfred. Idag har jag även velat mörda Trygg Hansa och grävt i fyra år av kvitton. Förutom det så har jag läst klart a million little pieces av James Frey och läs den nu försjutton! Det finns inga ursäkter att inte läsa boken, plus att den finns översatt på en triljon språk så ingen av mina vänner har en ursäkt att inte läsa den. Bokhandeln pronto med andra ord. Sedan har jag pratat mycket i telefonen. Jag brukar hata att prata i telefonen eftersom det stör min egentid men på senaste tiden har jag funnit mig själv babblandes med Joos flera timmar i veckan, det är trevligt för hon är en söt liten asiat den där flickan! Nu ska jag och min redan träningsvärkande kropp efter dagens yogapass gå och lägga oss, puss!

Update: okej, jag är hemsk men jag glömde faktiskt och jag skyller på rödvin till middagen - min lillebror kom hem från Barcelona idag. Fast han mest av allt är ganska jobbig så har jag saknat den lille tönten!


Kommentarer
Postat av: Klasson

du går för sjutton gubbar och lägger dig innan jag ätit middag. hur hinner du med allt?

2009-05-13 @ 22:56:40
Postat av: Bells

Klasson: Hm, let's see. Om du minns hur det är hemma i kära Svealand så går man upp ca. 06.20 på morgonen för att jobba och slava, och sedan när man slutar kl. 15 så har man ganska många timmar på sig att hinna med saker, haha! Vänta bara tills du återvänder hem, då väntar samma liv för dig med!

Postat av: Josefine

Great minds think alike! Efter vårt första samtal idag tänkte jag nämna någonting om det i bloggen, men det glömdes bort i all plugghets (hua!). Kulkul.

2009-05-13 @ 23:30:12
URL: http://ourlazydays.blogspot.com/
Postat av: Anonym

om du gillade a million little pieces så måste du läsa fortsättningen, "my friend leonard" -om möjligt ännu bättre! Och på engelska såklart...det är dessvärre inte alls lika bra språk i översättningen.

2009-05-14 @ 10:40:40
Postat av: Bells

Anonym: jag hade faktiskt tänkt att gå och köpa den idag, på engelska såklart! Jag läser alltid böcker på engelska med två undantag 1) originalspråket är svenska, 2) jag lånar boken på biblioteket. Men tack för tipset!

2009-05-14 @ 11:34:41
URL: http://bells.webblogg.se/
Postat av: alice

Hej på dig du!

Trevlig blogg du har!

Tänkte fråga vad du har köpt för studentpresent till din pojkvän? Skulle nämligen behöva lite tips.



2009-05-27 @ 14:35:54
Postat av: Bells

Alice: Eftersom min pojkvän läser bloggen så kan jag inte avslöja någonting här, men du är välkommen att maila mig på [email protected]

2009-05-28 @ 09:14:44
URL: http://bells.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback