i have a soft spot in my heart for beautiful things.

Jag tänkte att jag skulle visa vad jag tog med mig hem från Paris, förutom fina minnen och sargade fötter. I vanliga fall brukar jag bli halvgalen och köpa med mig massor med saker hem men den här gången försökte jag hålla lite hårdare i plånboken så weekend skörden blev inte stor, men inte tokig för det.





Plånbok från Marc by Marc Jacobs. Ett halsband och en klocka i ett, födelsedagspresent från finaste
Klasson. Som ni ser så känner hon mig väldigt väl! Macarons från La Durée. Jag samlar på små fina askar och andra sötsaker. En liten plåtask med karameller och en lemonadflaska fick också följa med.





Världens finaste Miu Miu-väska i mjukaste nappaskinn. Ni vet hur det är att bli blixtförälskade? Precis så var det med den här väskan. Jag klev in i butiken, tittade mig omkring och voila där hängde den. Allting var perfekt - personkemin, utseendet och insidan. Mjau.

Kommentarer
Postat av: Empan

Väskan är verkligen väldigt Bella.

Postat av: Sandy

Sjukt snygg plånbok (ehm ok nu känner jag mig som en av de "modebloggarna" som försöker locka till sig läsare genom att skriva totalt irrelevanta kommentarer - läser fortfarande och älskar fortfarande dina texter, inte bara din nya plånbok)

2009-04-01 @ 13:21:59
URL: http://cottonstyle.co.uk
Postat av: Bells

Empan: Tack, med andra ord har jag hittat rätt!

Sandy: Tack så mycket, både för kommentaren om plånboken men mest för texterna!

2009-04-01 @ 14:22:44
URL: http://bells.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback