drömmar om miuccia.

  
Redan hypade väskan från Prada a/w 2009. 


Det är inte lätt när det är svårt. Ja, efter att min älskade Miu Miu gick en plågsam död till mötes så har jag varit utan en väska. Eller nja, inte utan kanske men jag har mestadels använt en gammal sliten oxblodsfärgad skinnväska som verkligen sjunger på sista versen. Jag tycker själv att jag har varit duktig och hållit ögonen öppna och sannerligen har jag ibland varit blind.

Idag på lunchen tog jag mig en tur in på Nathalie Schuterman för att beskåda nyheterna och insåg att det är tur att jag inte lade allt mitt hopp i händerna på Lanvin för trots söta kläder så är väskor inte modehusets refräng. Däremot så visar fortfarande Miuccia Prada var skåpet ska stå med både original Prada och systermärket Miu Miu. Mocka, skinn, klassiska lediga modeller och glittrande kristaller. Eskapism och bekvämlighet i ett.


Trots att euron chocksteg igår (dumma svenska banker i Baltikum!) så tror jag att jag ska ruva på slantarna tills jag åker ner till Paris. Jag är trots allt där om lite mer än 20 dagar med wayfarers på nästippen och skinnjackan över armen, plus att Klasson, trots extragavanta tankar, så tar hon ner mig på jorden när det kommer till att sväva iväg och drömma om allt för dyra ting!


Kommentarer
Postat av: Sandra

usch, jag får verkligen grov ångest av att euron har gått upp så pass mycket. 1 kr på 3 veckor (då jag växlade..), roligt värre. :/

Postat av: Bells

Sandra: panik! jag borde ha sparat alla mina paris-pengar i ett eurokonto, men det insåg jag såklart nu när jag blir ruinerad av valutafallet.

2009-03-04 @ 08:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback