onsdag.

Idag var lugnet före stormen skulle man kunna säga. Snart drar allt igång, imorgon med både Carolin och Fritzl och därefter blir det nog hektiskt. För att inte glömma att jag fyller 20 år på tisdag också. Hjälp, jag borde vara åldersnojig eller åtminstone uppspelt men inget alls faktiskt. Oh well, det kommer väl.

Efter jobbet idag så bestämde jag mig för att göra något nytt, eller ja, något nytt för i år i alla fall. Förut brukade jag alltid hänga på bibliotek. Från första gången mamma tog med mig till barnavdelningen på Mälarhöjdens bibliotek, tills jag läste ut alla ungdomsböcker som fanns i hyllorna, vidare till Skärholmens bibliotek där jag avverkade hyllmeter av skönlitteratur och till sist Stadsbiblioteket där jag kan botanisera i timtal - så har jag älskat bibliotek. En plats full av tummad litteratur. Många jag känner tycker att det är äckligt att läsa böcker som är kantstötta, luktar unket och har suspekta kaffefläckar i inlagan, men jag tycker att det är ganska charmigt att läsa böcker som någon annan har läst. Därför köper jag alltid litteratur när jag går på marknader. Så idag traskade jag till Östermalms bibliotek och kom hem med Mara Lee's debutroman Ladies. Den verkar lovande.

Jag har även gått och blivit yogafrälst. Jag insåg det idag när jag kom extra tidigt till passet och låg där på min yogamatta och övade på att andas med strupen, genom näsan, eller vad knepet att uppnå perfekt harmonisk andning är. Förutom dans så är nog yoga min favoritträning. Det är lugnt, avslappnat och ger en fruktansvärd träningsvärk dagen efter om man har använt musklerna.

Nu ska jag ligga i badkaret, läsa tidning och därefter somna framför Desperate Housewives. Som alltid på onsdagar med andra ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback