när det spritter i benen och en fullbokad vecka.

Det spritter i benen av energi och jag vill ut och springa i natten men istället så måste jag sova och tillbaka till jobbet imorgon. Det är alltid såhär på försommaren, att jag får så mycket energi att jag aldrig vill sova. I veckan så är prio ett att bli frisk men det händer så mycket roligt att det där med sjukdomen får lösa sig i alla fall. Det blir två studentmottagningar och ett utspring, lillebror går ut nian och det innebär middag och drinkar, plus att helgen ser ut att kunna bli fin också. Det jag önskar mig nu är varmare väder och solbrända ben. Jag vill åka ut till landet och grilla med vänner, skratta hela natten och dricka rosévin, någon som är sugen?

Efter Gossip Girl-marathon hela veckan så såg jag sista avsnittet av säsong 2 idag. Det var fint, det går inte att förneka men samtidigt lite lamt. Men det är klart att det blir lite lamt, för det blir det alltid när motpoler får varandra. Det som är spännande att se är allt drama, det som är hjärtslitande och fantastiskt - inte det som är lyckligt. Precis som skvaller, för det mest smaskiga skvallret är alltid det som har gjort någon olycklig!

Och sist men inte minst: när man är sjuk har man mycket tid att lägga på ingenting alls, så som att titta på fina
håraccessoarer till exempel. Idag är jag besatt av hårband från Jennifer Behr, samt beiga naglar och Lolitablommiga klänningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback