måndag morgon.

Ny vecka = nya tag, är nog den tröttaste parollen men ändock lika sann. Den här veckan verkar förkylningen ha gett med sig så det blir att pallra sig till Sats med start idag. Fyra dagars vecka och sedan en veckas semester. Men fram till torsdag blir det lunchsällskap, middagssällskap och vinvänner. Ja, inte helt fel med andra ord. Fram tills dess så är det spenat, spirulina och sit ups som gäller, hah.

Kommentarer
Postat av: Sandra

hej! minns att du läste på medborgarskolan i våras..? vad tycker du om skolan och så, är det värt med kursavgiften? planerar visserligen inte att läsa franska, men skulle ändå vara bra och veta något om skolan.. känns inte hundra att betala nr man inte vet exakt vad man får.

2009-06-15 @ 12:23:56
Postat av: Bells

Sandra: Jag tycker att Medborgarskolan var helt OK. Det är dyrare än ex. ABF men det är relativt hög standard på undervisningen. Min fransklärarinna var exempelvis fransyska och blandade svenska och franska när hon undervisade samt berättade anekdoter om Frankrike. Tempot var högt, speciellt under intensivkursen, men det sker inga examinationer utan var och en får ta ansvar för sitt eget lärande. Jag valde Medborgarskolan för att jag hade hört mycket gott om skolan i sig och jag tycker att det var bra. Jag läste steg 1 i franska och läste en kurs på ca. 5 månader som på gymnasienivå tar ett år.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback