hultsfred sett genom josefines kameralins.

 

Josefine lurade med mig på festival och tillsammans tog vi bussen ner till världens minsta lilla håla vid namn Hultsfred. Där var livet ganska slappt. Vi åt mat, tittade på band, sov, drack öl, dansade i partytält och glömde bort att sminka oss mitt i allt.



 

Det var självklart massor med bra band att se och min spelschema var fulltecknat. Vi såg bland annat Thåström, White Lies, The Killers, The Virgins, Franz Ferdinand och Kings of Leon.



 

Ibland regnade det fruktansvärt mycket, som när Regina Spektor spelade men andra gånger sken solen och då passade Joos och Jade på att svettas på Dodge Ball-arenan, själv är jag väldigt bollrädd och satt vid kanten och drack öl och skrattade åt alla roliga kostymer folk hade på planen.



 

På kvällarna dansade vi i partytält, skrattade tills vi fick magknip och hängde i folks camps. Josefine kände en miljon andra festivalare ungefär och för första gången i mitt liv var jag ständigt nummer 2. Men det gjorde ingenting för jag tycker så mycket om att observera andra människor och lägga små fragment av människor i min minnesbank. När jag kom hem öppnade jag min anteckningsbok och skrev ner flera personporträtt inför framtiden.



Många gick vilse i sig själva under festivalen och släppte på alla gränsen. Att åka på festival är samma sak som att åka på tågluff eller charter, folk släpper loss totalt och då är det tur att det finns snälla själar som postar visdomsord på ölburkar för oss alla att se. Att ligga är silver, att hångla är guld - glöm inte det nu barn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback