deprimerande sommarsverige lockar fram deprimerande tankar.

Sömnbristen pockar på och det känns som om jag håller på att glida ner i en svacka, trots deprimerande sommarsverige. Jag kunde inte gå och lägga mig igår för jag var bara tvungen att läsa klart The Dirt och har nu en romancrush på Tommy Lee. Låt oss nu bara klargöra att jag varken tycker om volymsprejat hår på killar eller Mötley Crües brudar, bärs och bröst-musik. Idag är det grått utanför fönstret och det är tredje dagen på raken jag har glasögon bara för att det känns fruktansvärt ansträngande på morgonen att sätta i linser. Jag tror att jag ska gå förbi Nathalie Schuterman idag och klämma på de sista spillrorna efter rean för att se om det finns något som kan pigga upp mig utan att ruinera mig, som ett par skor. Annars slår jag nog till på hårbandet från U.O jag har klämt på länge. Lite materiell lycka och ett glas vin ikväll ska nog pigga upp mig.

Kommentarer
Postat av: K

jag har också en patetisk romancrush på tommy lee efter den boken. och önskar mig plötsligt silikon och ett förnamn som pamela. inte sunt! (!!!)

2009-07-14 @ 20:28:48
Postat av: Bells

K: Haha! Jag försökte bota min crush idag genom att mata mig själv med bilder på Tommy Lee (för helt ärligt, inte alltid så snygg) men det gick inte riktigt över. Det slutade med att jag klickade hem hans egen biografi Tommyland från nätet. Hah.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback