morgontankar om djur och vänskap.

Det där med pingviner som Klasson skrev i sin replik till mitt inlägg var väldigt intressant. Jag är väldigt faschinerad av djur som håller ihop livet ut, så som svanar bland annat gör. Jag tycker att det är helt fantastiskt! Och sedan måste jag tillägga att jag fällde en liten tår i morgonyoghurten när jag insåg att Klasson hade åkt till Paris och att jag inte skulle se henne på väldigt många dagar.


Igår var jag hemma hos henne i Sjöstaden, hjälpte till att packa och åt middag med tillhörande vin. Vi tittade på Paris je t'aime och snyftade ikapp till de ytterst sorgliga men fina berättelserna. Sedan tog jag tre souvernirer (SATC-boxen, en dålig chic lit och en antibakteriell gel från Sephora) med mig och åkte hem med ett tungt hjärta. Sorligt. Jag hatar avsked. Jag önskar att man aldrig behövde säga "hej då" utan att man bara kunde ignorera det faktum att folk lämnar och blunda för verkligheten.


Dagens planer är att sysselsätta mig med jobb och sedan lektion #2 Medborgarskolan. Det ska pluggas på lunchrasten för jag har fått min första läxa! Annars blir nog den här onsdagen mest som alla andra dagar, en utmaning som börjar gå på repris.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback