mina fem bästa köp år 2008.

Jag köpte många fina saker under år 2008. Det gör jag varje år eftersom jag är svag för allting vackert. Oscar Wilde sa "Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months" och även om jag inte väntar sex månader med att köpa något nytt så ligger det en viss sanning i citatet. Vi tröttnar på nästan allting vi äger och jag tröttnar extremt fort. Men det finns vissa köp som är helt rätt och jag gjorde några sådana köp under år 2008.



 


Min fantastiska päls - efter att ha varit på jakt efter päls i flera år så slog jag äntligen till på en fantastisk rävpäls från Judits second hand. Tillverkad i Sverige och så gott som oanvänd utan att kosta mig allt jag äger och har. Först och främst är det ett fantastiskt köp för att den är så varm men även för att den passar till nästan allt.





Prada, oh baby Prada - skor köpta i Las Vegas för halva semesterbudgeten men ändock på rea. Det var rea över allt i Las Vegas och jag svepte igenom alla department stores och provade Christian Lacroix, Christian Louboutin, Manolo Blahnik och Jimmy Choo innan jag föll pladask för mina Pradas. Fantastiska skor att ha på middagar och mingelevents men knappast något att gå ut och röja sönder på Berns.



  


Den perfekta koftan - Santa Monica innebar mest bad och power walks på stranden men även en del fantastisk shopping, bland annat den perfekta koftan i merinoull från J Crew Handgjorda glasknappar, fina detaljer och perfekt passform.



 


Svenskt är bäst - Carin Wester-tröjan köptes på hennes utförsäljning i höstas och har följt med på middag, viktiga möten och ut för att dansa. Värmer om vintern utan att för den delen tappa passformen eller utseendet.



 


Lux - Urban Outfitters har många fina saker men deras absolut bästa märke måste vara Lux. Jag har två fabulösa plagg från märket och den här godbiten till klänning fick följa med på studentskiva, slutskiva och hela sommaren. Vinfläckad, rökinpyrd och inpregnerad med fina minnen var den en fin kompanjon under våren 2008.





Jag skulle definitivt ha listat min vackra ex-Miu Miu men eftersom den gick sönder gång på gång och till slut fick åka tillbaka till hemlandet Italien så får den inte vara med, men det var fantastiskt så länge det varade.

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: tack så mycket :D

2009-01-08 @ 21:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback