måndag.

Ny vecka - nya tag. Det är mycket att göra i veckan. Jag ska fortsätta utbilda Anna eftersom det här är min sista vecka på mitt befintliga jobb. Jag ska även hinna jobba kvällar på Blendow för att lära mig alla rutiner. Förhoppningsvis hinner jag träffa Klasson för ett glas på Riche (om tösen tänker komma ur sin baksmälla) för att diskutera ett framtida projekt. Sedan måste jag även fila lite på det här med bloggen. Eftersom jag numera använder mig av Google Analytics så vet jag så mycket mer om er. Ni kommer från Brasilien, Australien, USA, nästan hela Sverige samt Storbritannien. Och ni ökar sakta men säkert i antal för varje dag som går. Frågan är om jag borde blogga på engelska också, för jag kan inte riktigt förstå vad ni ser i min blogg om ni inte förstår min text? Hah, det är ju inte som om jag kommer få något svar på det här. Men intressant är det.

Idag är det måndag och värdet är tämligen hopplöst utanför kontorsfönstret. Jag har en deprimerande matlåda och ingenting vettigt att göra annat än att fortsätta att läsa i American Wife av
Curtis Sittenfeld medan jag utbildar. Oh well, det kunde alltid vara värre. Min bok är fantastiskt bra!

Kommentarer
Postat av: Katrin

Hej, jag har följt din blogg jätte länge. Mycket bra är den! Men jag har precis skaffat en blogg på blogspot.com och vill gärna kunna se hur många som besöker min blogg. Kostar det något med google analytic eller är det några problem med det? Är det bara att bli medlem? Aah. Du kan väl kanske berätta. Kram kram!

2009-01-12 @ 16:46:29
URL: http://onecitygirl.blogspot.com
Postat av: Bells

Katrin: Tack så mycket! Google Analytics är en gratistjänst och helt fantastisk. Du skaffar ett Googlekonto och registerar dig för Analytics-tjänsten, sedan är det bara att klistra in HTML-koden i din blogg och ett dygn senare får du din första rapport. Kram!

2009-01-12 @ 19:14:22
URL: http://bells.webblogg.se/
Postat av: Katrin

Tack så mycket för svaret! Då ska jag skaffa det på en gång :)

2009-01-18 @ 15:40:40
URL: http://onecitygirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback