helgen.

Efter en ytterst seg dag på jobbet i fredags så åkte jag hem och åt familjemiddag inklusive pojkvännen som mamma börjar kalla för sin bonus-son. Därefter kom Vici förbi med bilen (flickan har skaffat körkort!) och körde hem oss till hennes mammas lägenhet där det vankades Let's Dance-spel, Monopol och väldigt mycket skratt.


 


Lördagen startade med att jag sov bort större delen av dagen, åt långfrukost och packade. Sedan åkte jag och Chris in till stan, köpte en fantastisk svart liten trasa som andas Acne till mig och därefter mötte vi upp Eriksson/Notrica-familjen för att se NötknäpparenKungliga Operan. Fantastisk balett måste jag säga! En lång bilresa till Uppsala senare avrundade vi kvällen med att äta hummersoppa, havskräftor, revbensspjäll och hemmagjord glass. Champagne och muscatvin till det.




Idag har jag promenerat i ett vinterkallt Uppsala, ätit en marräng för mycket och tagit tåget till Stockholm. Här hemma har jag förätit mig på fetaost och lekt vuxenduktig och bokat in mig på en franska intensivkurs på Medborgarskolan med start 26 januari. Resterande av kvällen blir framför tv:n eller i badkaret känns det som, men vad gör det, det är precis så man ska spendera söndagkvällar. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback