söndag.

Igår var huvudplanen att fira lillebrors födelsedag och hela släkten hade invarderat vårt hus. Jag och Chris lyckades missa de värdefulla morgontimmarna av lugn innan kusinerna vaknade till liv och fick bråttom att försöka hinna iväg till Nordiska. Utställningen var fantastisk men nästan ännu bättre var fotoutställningen av Mary Ellen Mark som porträtterade funktionshandikappade barn på Island. Det var inte sorgligt och hjärtskärande som man skulle kunna tro utan mer vackert och kärlekwsfullt. Skynda dit och titta!
Kvällen spenderades med allt för mycket mat, en balja rödvin, tårta och Melodifestivalen med kusinerna. Petra Mede fick mig att vilja ta livet av mig, ungefär. Skrikiga och gapiga "komiker" är det värsta jag vet!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls, och så planernar jag att fortsätta kvällen. Det vill säga med Gossip Girl och en påse naturgodis!


Kommentarer
Postat av: Sarah

Jag vet! Jag ville oxå ta livet av mig,eller kanske ta livet av henne! Hatar henne och har alltid gjort, jag skulle fan göra det bättre!

Postat av: Bells

Sarah: jag vet att du hade gjort det bättre (även om halva svenska folket hade rodnat sig till döds när du drog dina skämt)!

2009-02-09 @ 08:39:44
URL: http://bells.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback