helgen.

Den perfekta helgen består av god mat, gott vin, fina vänner och pussande på pojkvännen. Addera sol, häng i Humlegården med krokusarna och slappande framför tv:n och du har den perfekta kombinationen.


I fredags så vaknade Stockholm till liv på riktigt. Alla uteserveringar befolkades och alla tycktes bestämma sig för att vara utomhus och lapa vårkänslor så länge det bara gick. Så efter en middag hemma så åkte jag och Chris in till Söder som fullkomligt kokade. Vi mötte upp Lova med vänner och traskade ner till Bonden bar för vin och bra musik. Jade anslöt efter ett tag lagom till att vi bestämde oss för att röra oss vidare. Vi hamnade slutligen på Little Persia, ett av mina absoluta favoritställen om man vill ta ett glas vin och prata, och vid det laget hade även Arman dykt upp. När jag och Chris rörde oss hemåt kring midnatt (det var fortfarande ljummet ute!) så rörde sig de andra ut på äventyr in på morgontimmarna.







Efter att ha sovit ut ordentligt under lördagen och sett att solen sken utanför så bestämde vi oss för att dra ihop alla vänner som kände sig manade och slå oss ner på en filt i Humlegården med fika från L'Angolo. Precis som det ska vara så befolkades filten i omgångar och ingen hade bråttom, ingen var stressad utan alla kände att the place to be denna lördag var en orange filt i Humlan. Kvällen spenderades sedan med middag, kopiösa mängder cola och Vicky Christina Barcelona. Jag måste säga att jag gillade filmens avmätta stämning. Berättarrösten tog död på exakt alla spänningstoppar men det var behagligt. Sedan får jag ändå säga att jag inte är ett superstort Woody Allen fan så jag är glad att jag inte la mina surt förvärvade slantar på att se filmen på bio.





Söndagen spenderades mestadels hemma. Lite fixande, lite trixande, lite avsked till familjen som sticker till Åre och sedan lagade jag söndagsmiddag till Chris!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback