recap:

Onsdag var en riktigt fin dag. Under den soliga lunchen strosade jag omkring i Kungsträdgården och stötte på en läskig gammal farbror med käpp som stannade mig i backen, tittade på mig och sa "Du skulle ju sluta röka Cecilia" och sedan gick han vidare. Det var väldigt sorgligt måste jag säga. Han såg så ensam ut, den gamla farbrorn. Efter jobbet bar det av till Bauer efter ett snabbstopp på Muren för att hälsa på Lova. På Bauer firade vi att My hade tagit körkort med den ena drinken efter den andra. Johan dök upp, första gången på länge, och även Lina passade på att dricka mojito-öl med oss. Rasberry Fudge och French Kiss blev mina självklara val för kvällen. När det hade mörknat utomhus åkte jag och Josefine hem till mig för middag och sedan långpromenad i Mälarhöjden. Den lilla villaidyllen kryllade av poliser och jag höll på att hoppa ur skinnet när civilpoliserna, dressed as vita förortsgrabbar, stannade oss och började prata. Oh well, jag är lite småmesig. Det var i alla fall en väldigt trevlig eftermiddag och kväll!



   

  


Idag fick jag ett återfall i mesigheten då en blodtörstig best jagade ikapp mig på väg till tunnelbanan och blottade tänderna åt mig, 07.05 på morgonen. Ilsket skällde jag ut hundägaren innan jag fällde en tår, eller två, sedan tog jag mig dock i kragen, gick till jobbet och presterade bra. Nu är det snart Fringe och innan dess ska jag bada och längta bort. Min längtan över att packa väskan och sätta mig på ett plan har aldrig varit så stark som nu.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Haha du är för rolig, du är nog rädd för det mesta här i vuxenvärlden! Hihi be strong bella, snuten haffar inte dig för ditt nikotin innehav!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback