surprise surprise!

Hela veckan har jag och Chris förberett oss inför julen - och inte för att det är i mitten av november och vi börjar känna julstressen redan utan just för att Chris och hans vänner höll en överraskningsfest för Cemil i lördags. Enligt utsago ska Cemil ha meddelat att det enda han ville göra innan han lämnar Sverige för ett år i Vietnam är att gå ut och äta julbord, och självfallet ordnade hans vänner istället ett julbord hemma hos Chris. Det krävdes mycket förberedelser så lördagen var fullspäckad med att pynta, spruta fejksnö i huset och griljera julskinkan.

Som vanligt med överraskningar är det svårt att hålla hemligheter. Men jag tror att Cemil blev någolunda överraskad i alla fall. Vi var kring tjugo stycken som åt julbord, drack must och pratade in på småtimmarna. Självfallet blev det ett screening av Kalle Ankas julafton också. Mycket trevlig kväll. Även om jag inte känner Cemil så pass bra, känns det ändå konstigt att någon som alltid är med vid alla tillställningar plötsligt kommer att försvinna. Men vi bestämde trots allt att ses i Paris, och vad kan vara bättre än det?



 

Mina nya skor från Bianco Footwear SKHLM i Skärholmen invigde jag också för kvällen, riktiga prinsesskor.  Alltid roligt med nya skor, kläder, accessoarer, you name it. Trots den decimeterhöga klacken fick jag faktiskt inte ont i fötterna. Och en massa komplimanger håvade jag in under kvällen - även om jag var den enda som valde att trippa runt på stilettklackar hela aftonen! Det är alltid roligare att vara uppklädd tycker jag - än att komma i kläderna man bar under dagen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback