borta blogg (uppsala)

Okej, jag dog idag på Sats. Mina stackars ben skakade så kraftigt att jag inte kunde delta i alla övningar och sedan kunde jag knappt gå i trappor. Farligt att tro att man klarar mer på skivstången än vad en muskellös tös som jag egentligen gör. Men jag kompenserade det med att köpa ett kilo (nja) kedjor som redan var ihopsatta till ett Givenchy-liknande halsband. Sådant gillar jag - särskilt i kombination med min horkjol och päls. Ryssliknelsen är slående.

Alla verkar ha valt att ha rea den här veckan. Rodebjer, Carin Wester och Hope. Trots att jag fick lön idag så kommer jag vara barskrapad. Jag tycks alltid hitta "någonting" som jag bara måste ha. Haha. Och jag behöver kläder - imorgon ska jag fika med Lova, dricka drinkar med Klasson Le Bar Rouge samt gå på någon litterärkvällSöderbokhandeln med Lina och dricka vin. Oh my, jag har inte dubbelbokat mig lite. Äsch, det löser sig alltid!

Nu är jag i Uppsala. Den vankas middag och sedan är Desperate Housewives, Ugly Betty, House och passionsfrukter som väntar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback