studentmössor och ölburkar

Igår var det dags igen - valborg. Förra året hade jag otur att bli matförgiftad och spenderade hela valborg hemma i soffan men i år var det dags för min valborgsdebut i Uppsala. Men först på morgonen var det dags för Östra Reals mösspåtagning. Det såg inte ut som att vädergudarna stod på vår sida när jag och flickorna (plus Johan) möttes på morgonen för lite melon i gröngräset. Sedan trippade vi bort till skoltrappan och sjöng om studentens lyckliga dagar, lyssnade på Armans fina tal och tryckte ner våra vita, fina mössor på huvudet.



  
  



Därefter bytte jag om och tog tåget till Uppsala. Jag kom hem till Chris lagom till att champagnefrukosten var på topp. Mellan rundor av lambo åt jag pannkakor, muffins, bacon, melon och annat smarrigt. Det blev mycket sång, tjo och tjim medan vi tömde champagneflaskorna.

image652



Efter mycket virrande fram och tillbaka, som brukligt, tog vi oss i alla fall till Stadsparken där vi minglande runt ganska länge innan vi hittade en fin plats att slå oss ner på. I solskenet dracks det rosé och åts jordgubbar medan vi träffade många trevliga människor. Dagens mest otippade var att en bloggläsare kom fram till mig. Tagen på sängen kände jag att jag inte gjorde det allra bästa intrycket, men jag hoppas att Sofie hade överseende med att jag hade både den ena och den andra alkoholhaltiga drycken i blodet och solsken i ögonen.



   


Resten av dagen hann vi med två grillfester. Först uppe på ett tak där vi spelade kubb, klunkade vin och åt god mat. Sedan rörde vi oss mot Sunnersta och hem till David där mer välbekanta ansikten befann sig. Där diskuterades det politik och andra världsnyheter med lammkött till flickor, blandades drinkar, lyssnades på Bob Dylan och allmänt hade vi väldigt trevligt. Kvällen avslutades när regnet började falla över oss och fotbollsfansen hade fått annat att göra än att sitta med oss utomhus.




  


Imorse mådde vi bättre än vi förtjänade och hade fått en bonuskompis under natten. My hade vandrat hem till Chris mitt i natten för ett par pyjamasbyxor och en säng. Det resulterade i en mycket trevlig morgon i solen med mycket skratt och prat.


Kommentarer
Postat av: J

känner du cemil? :)

2008-05-02 @ 13:55:42
Postat av: Bells

J: Ja det skulle man kunna säga ja :) han är en av min pojkväns nära vänner.

Postat av: Josefine

Vad My och Chris ser solbrända ut på den näst sista bilden, jag vill ocksåå!

2008-05-02 @ 15:26:40
URL: http://whortelberry.blogspot.com
Postat av: J

Aha! :) vad kul .. det är min plastsyssling.

2008-05-02 @ 16:31:22
Postat av: Bells

Josefine: jag med!
J: trevligt trevligt :)

2008-05-04 @ 00:30:42
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback