stockholms pinglorna

Igår var det dags för den efterlängtade reunion:en med mina gamla fina flickor. Det var väldigt mycket back in the days och således också väldigt mycket skratt, flams, trams och bus. Det var fint.

Vi samlades i Slussen för att ta båten över till Djurgården. Väskorna var fulla av vinboxar, kubbspel, frukt och andra godsaker. Efter mycket om och men, hittade vi en bra picknickplats. Mitt lokalsinne svek mig när jag försökte hitta tillbaka till en plats som jag besökt en blöt natt i ettan på gymnasiet.



   


Hela dagen spenderades i solskenet där vi pratade och pratade och spelade lite kubb. Skam den som ger sig. Team Drogsved vs. Team Mälzide. Det var en tuff turnering som kantades av snedsteg och ännu mer rosé. Tillslut kammade Team Mälzide hem vinsten (såklart!). Då mötte vi ett gäng grabbar som ville lira. Där var utgången inte lika positiv men resultatet håller jag tyst om.



   


När solen börjat dala och kylan kom krypandes gled vi över till Strandgrillen och köpte pommes frites. Åkte hem till mig för att laga middag och dricka mer vin. Huset visade sig vara fyllt av min lillebrors vänner så det var andra kvällen på raken då lammkött fick haka på. Tillsammans rökte vi vattenpipa in på småtimmarna, lyssnade på fjortistechno från nian och hade det väldigt trevligt.



  


Det var en så himla trevlig dag och kväll igår, men idag mår jag ungefär så bra som man gör efter flera liter vin. Det är dumt. Bilderna på oss flickor är inte det minsta seriösa och det är inte vi heller, när vi är tillsammans, så det är kanske det som är så himla skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback