måndag

Idag var det idrottsdag. Så mycket till yoga blev det inte då filmen som vi skulle se inte riktigt fungerade. De två teoripassen "Etik och livsfrågor" samt "Meningen med livet" var mer spännande. Men nog om det. Jag har så mycket att plugga att jag måste fatta mig kort. Det är så jobbigt att ha hela kalendern full då man bara känner sig låst. Jag orkar varken läsa John Pilgers "Den dolda dagordningen" eller skriva en essä. Jobbigt med andra ord. Ikväll blir det dans mellan 18.30-22 så jag hoppas att lite fysisk aktivitet får tankarna att snurra. Annars vill jag mest springa barfota i gröngräset, sippa rosé och ha på mig min studentmössa. Härliga lediga dagar, med andra ord.

Kommentarer
Postat av: Shaz

Grym blogg! :D Tänkte bara säga att jag verkligen gillar din blogg och har följt den ända sen du bloggade på blogg.se så jag har följt dig ett tag och du skriver otroligt bra! Även om jag inte känner dig så är det väldigt intressant att läsa om dig & ditt liv, så keep up the good work! :)

Postat av: Bells

Shaz: tack så hemskt mycket! Det är roligt med läsare som har hängt med länge, trots att kvalitén på min blogg har gått upp och ner. Så den här kommentaren gjorde mig väldigt glad!

2008-05-05 @ 17:37:21
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback