torsdag

Ah, vad den här veckan har gått fort! Idag var jag knappt i skolan, eller jo, jag gick på alla lektioner men vi tittade på film på psykologin så den lektionen räknas knappt. Vi började titta på Girl, Interrupted med Angelina Jolie, Brittany Murphy och Winona Ryder, bland andra. Jag har inte sett den tidigare trots alla lovord från mina vänner och jisses, det bådar gott kan jag säga. Jag brukar ogilla Jolie men det här ser ut att bli alldeles toppen.

Annars har jag mest snurrat med bilen, betalat dyra pengar hos läkaren för att få veta att mitt knä rör sig för mycket i sidled vilket gör att det nästan hoppar ur led varje gång jag böjer på det. Oh joy? Jajamensan. Jag har pluggat en massa, tittat på TV och läst i min nya bok. Jag känner mig supersmart när jag nonchalant tar upp den ur väskan på tunnelbanan så att alla ska se vilket skarphuvud jag är. Nej då, jag är inte så ovanligt skarp. Jag gillar bara att briljera med hur pretto jag kan vara.

Ikväll blir det dans igen. Det kommer bli superbra med mitt knä. Alldeles fantastiskt, tror jag. Vad tror ni? Nu ska jag nog ta och bläddra lite mer i alla kurskataloger som har ramlat ner i brevlådan. Framtidsångest är en bitch men någon gång måste jag väl ta mig i kragen. So long!


Kommentarer
Postat av: charles

hej. mina knä har samma problem som dina så i hear you, sister. det är ganska trist. hej!

2008-03-07 @ 11:03:00
Postat av: Bells

Charles: det suger! (med dina knän alltså... annars tack för kommentaren!)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback