onsdag

Hm, jag vet inte varför jag känner mig så olustig till mods. Morgon var toppentoppen och solen sken hela dagen men ändå är jag lite smågrinig. Antagligen för att jag inte åt någon lunch men ändå. Nu sitter jag här med tusen saker att göra men jag orkar inte ens öppna Word om än livet hängde på det. Det är jobbigt och otillfredsställande.

Jag gillar min Public Service bok. Den är spännande måste jag säga, även om jag nu mer än tidigare är kluvad i frågan. Det lär komma ett längre inlägg om frågan senare när jag har läst klart den lila boken med paraboler på framsidan. Det finns många saker jag går omkring och funderar på om dagarna som jag planerar att skriva inlägg om men det händer så sällan. Senast på tur stod propositionen från Uppsalas stämma angående att slopa CSN. Det är då en fråga jag är ytterst kluvad i. Jag tror inte att jag är så bra på att vara en ideologisk politiker då jag mest tänker med hjärtat i alla frågor. Smärtar det i hjärtat spelar det ingen roll vad ideologin säger.

Nu ska jag sluta dravla, leta rätt på bilder på min Miu Miu som Sandy efterfrågade och sedan faktiskt blunda och ta det stora steget... ja öppna Word. Önska mig lycka till!

Kommentarer
Postat av: bea

sitter också och måste öppna word, men näe

Postat av: Amelie

hahah, samma sak för mig.

2008-03-05 @ 22:15:30
URL: http://amisiusa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback