moulin rouge

Ah, jag mår bättre! Åkte in till stan imorse och köpte nya jazzskor. Det var kaos i butiken då det var en yngre tjej där och skulle hämta upp en massa skor till Let's Dance men så småning om lyckades även jag få komma iväg med en skokartong. När jag väl var inne på temat skor hamnade jag på Zara och dregglade över de superfina platåpumpsen med blomtryck. Inget köp men ett bra tag stod jag och klämde på skorna.

Vidare mot Östra Real och Moulin Rouge. Skolans musikaler brukar inte vara kända för att hålla sådan hög kvalitet, åtminstone inte sedan Kevlarsjäl, den Kent-inspirerade musikalen sattes upp på Södra teatern för några år sedan. I år blev jag överraskad måste jag säga. Jättebra teater, bra skådespelare, scenografi och fina kläder. Sånginsatserna var kanske en aning varierande men annars var allt förträffligt! Lite uppmärksamhet har nog musikalen fått, såg exempelvis att
Sigrid hade varit där.

Efter musikalens slut gick jag nynnande emot Stadion där jag mötte upp Vici för promenad och sedan lunch på L'Angolo. Det var så länge sedan jag var där och skäms nästan litegrann när jag går dit. Mitt stammisställe i ettan på gymnasiet men nu är jag knappt där. Tiden räcker inte till. Idag var det i alla fall väldigt trevligt att sitta där med en cola och focaccia.

Nu blir det plugg, städning och ikväll TV-kväll med Gossip Girl och House. So long!


Kommentarer
Postat av: S A R A

ska oxå se på GG


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback