sådär några dagar efter nyår

Ja, nu har det gått ett par dagar sedan nyårsafton och intrycken har börjat smälta lite. Eftersom jag inte var hovfotograf på tillställningen utan My med sin eminenta kamera kan det dröja ett tag innan bra bilder hamnar i bloggen men orden äger jag än.

Nyårsafton startar som vanligt med förberedelser i timtal och i år var det inget undantag. 2007 var ett fantastiskt år och det måste avslutas på ett fantastiskt sätt, vilket tar lite tid. Tillslut tog vi oss hem till Josefine där vi åt middag med nära och kära samt många bekanta. Det var skratt och intressanta diskussioner och mycket vin. Nyårslöften lades på bordet och Josefine hann deklarera att hon ska ge sig in i porrbranschen innan vidare gäster med mingelinbjudan anlände till huset. Under tolvslaget regnade/snöade det och blöta och kalla hann vi alla bli medan vi sippade Moët och tittade på fyrverkerier. Jag hann bli en aning rädd också, men det där med galna fyrverkerihistorier tar vi någon annan gång. Kvällen avslutades med att en hemlighet avslöjades och det blev dags att jaga taxibilar och försöka ta sig hem. Jag måste säga att kvällen var mycket trevlig och ett riktigt bra avslut på ett alldeles underbart år.

   



Dagarna efter har spenderats framför Veoh och i snöslasket utanför. Annars har jag roat mig med att ta igen lite skolarbete, sova desto mer och beundra min nya älskling från Miu Miu som kommit på posten.


Kommentarer
Postat av: Anna

Kan du inte lägga in en bild på Miu Miu väskan? :)

Postat av: Swica

Joanna is back!

2008-01-03 @ 13:31:05
URL: http://mongoloiden.blogg.se
Postat av: Bells

Anna: absolut!
Swica: jippie!

2008-01-03 @ 22:45:37
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Josefine

Du kanske borde förklara på vilket sätt jag vill ge mig in i porrbranschen, för att inte riskera egna tolkningar...?

2008-01-04 @ 13:18:42
URL: http://josefines.webblogg.se/
Postat av: Bells

Josefine: absolut inte, det blir så mycket roligare såhär! :)

2008-01-04 @ 16:40:26
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback