onsdag

Hopplösa hopplösa onsdagar. Hopplösa sonetterlitterära gestaltningen och hopplösa dagsregn. Ungefär det sammanfattar min dag. Är ledig imorgon igen och det blir skönt. Har nu argumenterat kring ämnet att ateism är en form av religion och att vetenskap precis som tro är bara spekulationer. Vet inte riktigt vad jag tycker om den tesen faktiskt, jag ska nog klura lite mer. Avslutade kvällen med att överdosera Sartre och de Beauvoir på TV. Jag tror att jag börjar bli lite smått förälskad och besatt. Det enda jag vill diskutera nu för tiden är deras pakt. Kom just att tänka på Konversationalisten i Josefines blogg som hävdar att det är fakta att otrohet är fel. Undra var Konversationalisten baserar det på? Jag har mina misstankar.

Nu ska jag läsa Jay McInerney och sova för imorgon ska jag och Sarah leka grävande journalister. Så vi ses på Skatteverket!


Kommentarer
Postat av: Josefine

Jag tror jag vet vad du grundar dina misstankar på, och om det är vad jag misstänker så kan jag meddela att det är fel. Men ja, vi kan diskutera detta mer ingående någon gång... ^^

Postat av: Lina

Hej. Jag undrar om du går på Östra real och om du gör det, vad tycker du om skolan? Skulle du rekommendera den? :)

2008-01-19 @ 12:10:12
Postat av: Bells

Lina: Jag går på Östra Real och skulle definitivt rekommendera skolan till alla :) Det är en jättebra skola både för att lärarna är toppen och för att eleverna är toppen. Ganska högt tempo i skolan men det kompenseras av allt annat roligt som pågår :)

2008-01-19 @ 14:18:41
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: Lina

Okej, jag är jättesugen på att söka dit :) Har en till fråga. Anser du att majoriteten av eleverna är "brats"? Dessutom undrar jag om det är så att man blir utfryst, eller liknande (du förstår nog vad jag menar) pga att man till exempel bor i ett mindre "fint" område eller är detta något som man inte bryr sig om? Vet såklart att du itne svarar för alla och att jag kanske ställer lite konstiga frågor, men det skulle vara jättesnällt om du svarade! :)

2008-01-20 @ 23:07:13
Postat av: Bells

Lina: Det där med bratsen är mer av en myt än sanning, sedan varierar det självfallet lite från olika linjer och åldrar. Brattendenserna syns tydligast i ettan på gymnasiet till exempel men ingen blir utfryst för att man inte bor på Östermalm eller liknande. Så är det absolut inte! Östra överlag är väl ganska "trendigt" och en aning "estetiskt" skulle jag väl säga. Alla är jättetrevliga och det är en superbra skola så sök absolut dit!

2008-01-21 @ 16:09:33
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback