fredag

Idag är det tufft. Jag är så extremt supertrött att jag höll på att avlida hela skoldagen. Dock började vi med psykologi idag och det var intressant. Annars så sitter jag i soffan just nu och väntar på middag medan Chris skrattar åt det hopplöst värdelösa programmet Singing Bee på trean. Ikväll blir det nog popcorn och 24 hour party people på video.

Igår inledde jag min karriär som kriminell. Egentligen gjorde jag ingenting fel men när jag och Sarah satt på Skatteverket och snokade i folkbokföringar så kände jag hur fel det var. Lagligt javisst men jag kunde inte låta bli att det kändes som om jag läste någons hemliga dagbok. T som jag undersöker till det journalistiska projeketet visade sig vara mer spännande än vad jag trodde. Hemliga barn och one night stands? Mitt hjärta ömmar och jag vill mest campa i hans uppgång för att få klarhet i saker, men så långt ska vi nog inte gå.

Reflekterade tidigare över parrelationer. Det är ett spännande fenomen. Över och underperspektivet och konsten att kontrollera varandra. Den starkaste av alla motståndare till detta verkar börja vackla, och framtiden ser oviss ut. Jag följer allt vardagsdrama med spänning!

Kommentarer
Postat av: Josefine

T som i Tå...?

Postat av: malin

misstänker också t som i tå..., men anar att det är svårt att finna det man söker på det planet

2008-01-20 @ 11:35:07
Postat av: Bells

Josefine och Malin: inte direkt, men möjligtvis Thå...

2008-01-20 @ 13:02:02
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback