det som tar upp mina tankar

Jag har två problem just nu. 1) Studentflak? Måste det vara så förbannat svårt att hitta ett flak den 5 juni i Stockholm? Och varför är det bara jag som är engagerad att faktiskt fixa ett flak? Jag blir galen och fick just ett smärre sammanbrott i datasalen. Oh well, det ska väl ordna sig. 2) Ska jag gå ut ikväll och svänga mina lurviga på Baba Sonic med My? Jag har inga pengar direkt och är rätt trött, men det vore roligt att pigga upp denna tråkiga onsdag.

Nu ska jag försöka locka ut någon av flickorna på en cigg och fortsätta att surmulet grubbla. För övrigt är Empan superbrun och nyss hemkommen från paradiset i Thailand. Det om något gör mig avundsjuk! Det är inte lätt att vara ensam med sina problem och likblek en vanlig onsdag i kalla och bittra Sverige.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Ska vi gräva en grav tillsammans? Istället för familjegrav så kan vi gräva en kompisgrav, och vidare till nästa steg! Då blir vi ännu blekare när vi är döda! Och då blir vi mer depprimerade! Och det är kallt i graven, så min slutsats är: Det är bra att leva trots allt! :D:D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback