tisdag

Jag gillar verkligen tisdagar skarpt. Det handlar antagligen om att jag bara har en lektion plus supersovmorgon men ändå. Tisdagar är verkligen min dag. Idag är det soligt ute också vilket gör mig på ännu bättre humör. Promenerade ett tag på stan med kompisarna och nu har jag druckit kaffe och filat lite på min monolog till Svenska C imorgon. På nedervåningen sitter Vici och intervjuar lillebror för sitt projektarbete om syskonrelationer. Jag är just avklarad och det var väl spännande. När man har läst lite Freud som kändes det som om frågorna var ledande, jag kunde ana vad de var de ville ha fram av mina svar. För övrigt får Freud mig att känna mig som en levande kliché. Jag passar perfekt in i mallen som storasyster. Det smärtar mig lite. Jag vill inte bara vara människa, jag vill vara unik.

Ikväll blir det inte mysigt hemmakväll som jag först tänkt utan jag ska med MUF Söderort hem till Sophia i Vårby Gård för middag och möte. Det kan bli väldigt trevligt faktiskt, även om jag antagligen kommer nynna på Florence Valentin hela kvällen. Vi hörs senare!


Kommentarer
Postat av: Vici

Hey:D tack för att du ställde upp på intervjun och roligt att du tyckte att det var spännande:D Jag kan säga att vi fick ut mycket bra av båda intervjuerna:D puss

2008-02-19 @ 19:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback