onsdag

Fokusera... bara fyra lektioner kvar tills det är lov! Två dagar och fyra lektioner, det ska man väl klara av? Hoppas det för jag är ganska stressad just nu. Mest inför det äckliga projektarbetet som närmar sig deadline men även för en massa annat. Suck. Hur som haver, idag var en fin dag. Höll min monolog på Sv C idag samt fnissade hysteriskt med Sarah. Nu ska jag slänga ihop lite middag och sedan skynda mig till Stadsteatern!

Igår kväll var jag vilse i Vårby Gård. Det var trevligt. Vi åt middag hemma hos Sophia och skrattade mycket. Väldigt informellt men effektivt som Josefine uttryckte det. Jag gillade det skarpt. Dock finns det en massa annat jag inte gillar, men det kan vi ta någon annan dag. Klasson belyste i alla fall en massa viktiga punkter idag. Samma Klasson som för övrigt flyger till Marocko över lovet.

Väldigt trevlig gymnastiklektion idag. Det dansades salsa, dock inte för min del då mitt knä fortfarande är helt trasigt. Hur som helst var det roligt att titta på. Alla var väldigt duktiga men det som var spännande att se är hur man reagerar olika beroende på vilken danspartner man får. Om man hamnar med ett gammalt överfallshångel blir inte stegen lika svängiga som när man grabbar tag i sin bästa vän. Spännande sociologiskt experiment. Sedan förgylldes det extra av att jag mötte Jonte strax efter då han spontandansade charader för mig och Sarah i korridoren. Det är något visst men sådant...


Visst ja, Stadsteatern var det ja, nu ska jag kila!


Kommentarer
Postat av: Sarah

hihi.. det var en ovanligt rolig Onsdag!=) Vi ska klara fyra lektioner.. we will! Sen är det korvstroganoff för hela slanten!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback