måndag

Oh well, jag är tillbaka igen. Varje helg lovar jag mig själv att uppdatera bloggen och sköta om den som ett barn men efter ett glas vitt glömmer jag alla mina löften. Så nu är vi här igen.

Fredagen var lugn och jag föråt mig hemma innan jag somnade mätt och trött i sängen. I lördags å andra sidan var det andra bullar för efter en försovning som heter duga från Vicis sida tog vi oss till Kungsholmen för stämmoförhandlingar och personval. Kuppning för Josefines del stod på schemat men efter diverse kommunikationsproblem gick det inte hela vägen. Man ska inte gråta över spilld mjölk så vi styrde upp oss till tänderna och sedan bjöds det på fördrink och snittar i Sjöstaden hos Klasson. Lagom runda om fötterna av rosé begav vi oss ut i snöstormen och åkte till Gärdet för banketten. Där bjöds det på mousserande till oss som har åldern inne och sedan blev det som vanligt lite mat, mycket applåder och sång samt en hel del dans till diverse gamla godingar. Jag blev anklagad för att vara pensionär då jag nästan somnade i kaffet men jag tror att jag röjde bort lite av den stämpeln i alla fall under discokulan.

I söndags promenerade jag och Chris en del i snöstormen efter mycket klagande från mannens sida. Sedan blev det Scrubs och surisar i sängen. Idag har jag varit en duktig elev och nu är jag hemma för att luncha och plugga. Egentligen vill jag bara sitta på något café och snacka skit, det är ju trots allt fint väder!

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag köpte mina på yoox. Tror dock bara att de finns med vanlig klack nu om du tänkt köpa ett par du med, men det hade jag iofs inte bangat, de är sjukt snygga de med.

Postat av: Bells

Julia: tack så mycket för svaret! :)

2008-02-04 @ 16:27:02
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback