främling överallt

Dagens låt av Thåström får döpa detta inlägg. Sitter och knarkar musik just nu för att komma i stämning inför mitt grävande journalistik arbete. Nyss hemkommen från skolan och nu dricker jag kaffe. Idag bör jag skriva klart mormonerna, redigera noveller, skriva loggbok och skriva klart en artikel. Oh joy, till råga på allt är mina knän sämre än sämst och jag har dans ikväll. Det är bara att bita i det sura äpplet.


image559

Kommentarer
Postat av: Sandra

hej! visst var du på zakynthos i somras?! hur var det? ska ev dit med några tjejkompisar, vill ha sol och bad, fest också men inte bara hänga med 100 andra svenskar på uteställena.. är det mer bargata eller finns det klubbar också?

2008-02-11 @ 16:55:33
Postat av: Bells

Sandra: jag var på Zakynthos ja! Det var ganska bra där, lite "lugnare" än Ayia Napa men trevligt. Det är inte så jättemycket svenskar där, mest britter måste jag säga, på gott och ont. Det finns en bargata, men nästan alla ställen är tvådelade. Det som vetter mot själva gatan är oftast en bar och sedan går man in igenom en dörr och då öppnas det upp till jätteklubbar. Sedan finns det ställen som bara är mer lounge-aktiga barer också, så som Q Bar vilket är att rekommendera!

Postat av: Sandra

tack så mkt för svaret! :) bodde ni i laganas då eller..? har förstått det som att det är den största byn med mest folk (?).

2008-02-12 @ 20:11:51
Postat av: Bells

Sandra: ja vi bodde i Laganas, där är det mest party, inte så fin natur kanske, men vad gör det?

2008-02-12 @ 22:16:45
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback