dark, darker, darko

Jag glömde att berätta om det jag egentligen ville blogga om. Hela natten har jag legat vettskrämd och ryckt till vid minsta ljud (typ pappa kommer hem från middag med vän) och konstant trott att jag skulle vakna av att en superläskig kanin stod bredvid sängen. Jag är med andra ord ganska mör idag efter min helvetes natt. Låt mig berätta att jag såg ingen skräckis igår kväll, jag har annars en tendens att skrika som en treårig flicka när någon hoppar fram bakom ett hörn och säger "Bu!". Nej nej, jag såg den kritikerrosade Donnie DarkoTV4 Film. Jag hade förväntat mig ett småmysigt drama till mina chips som enligt påsen ska smaka Italien (?) men icke. Istället fick jag sci-fi-feeling, gömde mig mest under en filt och vågade sedan knappt sova. Trots det kan jag inte sluta tänka på filmen. Den var bra, riktigt bra faktiskt men jag är inte säker på att jag greppade handlingen. Jag tror att jag måste få klura att tag till och sedan återkommer jag till er. För övrigt, är det okej att bli lite småförälskad i Donnie Darko trots att han gör en massa hemskheter?

Som en avslutning kan jag meddela att jag antagligen kommer kika under sängen den närmsta veckan också, för vem vet, det kanske ligger en Frank där, redo att leka med mina tankar.


Kommentarer
Postat av: Emelie

då hela västvärlden åtrår Patrick Bateman så tror jag att det är okej!

Postat av: Josefine

Ååh, Donnie Darko! :D

2008-02-07 @ 21:44:19
URL: http://propriete.blogspot.se/
Postat av: Bells

Emelie: jag har nog aldrig riktigt förstått varför alla ska tråna efter Bateman, men hey, kärleken är blind?

2008-02-07 @ 22:39:29
URL: http://bells.webblogg.se
Postat av: hanna

nejnejnej bells, det är inte alls
något fel att vara småförälskad i donnie... jag menar... det är ju jake gyllenhaal liksom, en av världens snyggaste personer ;)

2008-02-11 @ 01:25:58
URL: http://hannamariefiddeli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback