helgen.

Så var ännu en helg över, det närmar sig nyår och ja, sedan är det bara ett halvår innan det riktiga livet startar. Ungefär så. Men det var inte vilken helg som helst, utan det var en fantastisk helg. Visserligen startade inte fredagskvällen speciellt bra eftersom Upplands lokaltrafik bestämde sig för att motarbeta mig till den grad att jag i regnet fick stå i både Upplands Väsby och Uppsala och kedjeröka maniskt för att inte fälla en tår över min sorgliga situation. Så småningom tog jag mig fram i alla fall och det firades med lite Idol-final med Amanda och middag med syskonen Notrica.

Lördagen spenderades med att äta - ungefär hela dagen. Först en rejäl brunch, glöggfika med allt för många muffins och till sist så lagade Chris middag till mig. Men där emellan hann jag även med att trängas i butiker och shoppa julklappar. Middagen var fantastisk. Det är sällan man är helt ensamma, hinner sitta och äta gott tillsammans och därefter bara dricka vin och prata i timmar.

En toppen helg med andra ord, och nu är det bara att varva ner inför ännu en vecka på jobbet - men sedan startar julhelgen och allt vad det innebär. Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback