det är inte lätt när korten bränner hål i min mulberry.

Jag trodde att jag skulle vara mer intresserad av samarbetet mellan Lanvin och Acne. Jag tycker väldigt mycket om både Lanvin och Acne, var för sig, men tillsammans, i denim, huh! Jag är mycket skeptisk hur läcker jag skulle vara klädd i jeans från topp till tå, så jag stressade inte alls från jobbet igår för att slita i plaggen även om medierna spår att det kommer bli samlarvärde på plaggen utan istället satt jag och surfade lite på diverse hemsidor. Och blev kär i en väldigt Gossip Girl-esque klänning.

Ända sedan jag beställde Klassons födelsedagspresent på nätet så har jag velat klicka hem julklappar till mig själv. Dock borde jag inte göra det, jag borde inte spendera en massa pengar när min ekonomi har varit allt annat än stadig den senaste tiden. Däremot så behöver jag klänningar till mitt nya jobb - massvis med klänningar och den här klänningen är perfektion. Plus att idag ska jag träffa fina Vici och julfika, så varför skulle jag inte unna mig en tidig julklapp?

Klockan tickar och idag är sista dagen att lägga beställningen om jag ska kunna bära klänningen på julafton med knästrumpisar och diadem för att se ut som den fina flicka min släkt vill att jag ska vara.

Oh well, det är då inte lätt när det är svårt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback