torsdag

Nja, det var väl sådär idag. Jag kom nästan sent till jobbet och allting var annorlunda. Men oh well, det ryckte upp sig mot slutet och morgondagen kan nog bli spännande. Luncherna på mitt jobb är alltid underhållande. Det finns inga ämnen som är tabubelagda utan istället pratas det vitt och brett om alla äckligheter medan jag försöker hålla mig för skratt och äta min lax och spenat-pasta. Det är ganska svårt ibland. Tur att man har Klasson i alla fall.

Lina, fina Lina smsade just och vill ut. Synd bara att jag jobbar tidigt imorgon. Jag har inte sett henne på över ett år nu och det hade varit så trevligt att bara hänga lite på någon uteservering och snacka, men jobbet har tagit över hela mitt liv. Förhoppningsvis sparar jag ihop min Paris-kassa snart och slipper slava mer. Jag passar inte som kontorsråtta. Men jag tror att jag måste köpa en kostym, det skulle nog få fart på mina tankar om mig själv och dammiga arbetsplatser.

Nu längtar jag till helgen något brutalt, men imorgon slutar vi tidigare och sedan är det total frihet till måndag morgon. Jag har tackat nej till alla planer, hör och häpna. Kräftskivor, medeltidskalas och Helkväll med Bella och Johan. Ingenting står i min kalender. Och det ska bli alldeles alldeles underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback