onsdag (med vänner och vin)

Alla mina titlar på inläggen låter som dåliga SVT-produktioner? Det är ganska underhållande. Jag ser fram emot en lysande framtid annars på någon lokalortsblaska där jag kan sitta och knåpa ihop hemska titlar till skräpartiklar. Det blir nog fint det.

Idag var en ganska fin dag faktiskt, även om jobbet inte gick strålande. På första rasten kom Sarah med sällskap och delade ut Red Bull till alla säljare. Pepp pepp på morgonkvisten. Därefter var det dags för lunch med Josefine. Rimmad lax, festivalskvaller och en fin asiat är inte helt fel. Det är alltid kul med en update - mina vänner har haft rejäla eskapader den här sommaren verkar det som! För att spinna vidare på temat eskapader så var det dags för "Onsdagar med Bella och Johan". Succé. Vi samlades på Snaps, en massa människor i blandade åldrar och drack vin så att det stod härliga till. Ja, utom
Klasson som firade med White Russian så där på eftermiddagen. Hur som helst, det var jättetrevligt. Väl hemma mötte jag pappa i dörren, i smoking, på väg mot Stadshuset för att fira Swedish Open tillsammans med stjärnorna. Därefter vankades det tydligen efterfest med Thomas Brolin. Jag gillar att min farsgubbe är med i eh... svängen. Och att jag inte är den enda som vill fira lite på onsdagar. Dock har jag lagt upp klackarna på hyllan så varken Weekdayfest eller Ace/Stash för min del. Men i helgen blir det både poolparty och kräftskiva, och det går ju inte av för hackor!



  

   

Kommentarer
Postat av: Sarah

Red Bull ger extremt bra säljresultat ;)

2008-08-14 @ 20:57:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback