so much time

Jag har verkligen mycket tid på händerna nu med mitt nya schema och det känns som om jag inte har någonting värt att fylla den med. Men så ljuger jag för mig själv igen. Jag har massvis med saker jag borde göra men ingenting som direkt lockar annat än novellen i litterär gestaltning - vi skrev om barndomsminnen. Traumatiskt värre men nyttigt också. Det är lätt att skriva om saker man har varit med om, särskilt då den artistiska friheten ger mig en chans att förfina och göra det mer dramatiskt. Det jag skrev idag blev så pass bra att det kanske ska med i mitt projektarbete. Skönt!

Imorgon väntar frisören och efter en diskussion med flickorna så har jag mer frisörångest än vanligt. Jag vet som vanligt inte alls vilken frisyr jag borde ha utan vill helst ha massvis med pengar till extensions eller helt enkelt coola peruker. Peruker is the shit men det måste vara riktigt bra gjorda också inte inte plastiga från något skämtbutik.
Just nu lutar det åt att jag bara ska toppa håret och fixa till luggen litegrann, men vi får se.

Ikväll blir det dans igen. Skönt. Jag tycker verkligen om att röra på mig och förhoppningsvis är jag inte lika simmig i huvudet som förra gången. Stay tuned.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback