onsdag

Vaknade upp på tisdag med träningsvärk. Inte lite lätt ont i magmusklerna utan snarare så ont att jag kände mig handikappad resten av dagen, men det kändes bra. Att träna hårt och känna hur musklerna växer och det överflödiga fettet förtvinar är en härlig känsla. Chockerande dock att vi är så få kvar i dansgruppen i år.

Då jag firade 11 månader med pojkvännen på tisdagen tog jag tåget till Uppsala efter skolan och möttes av ännu mer regn än i Stockholm. En chailatte senare på café 018 så kändes livet lite lättare och resten av kvällen var mysig ute i Sunnersta med säsongsstart av House på Tv4.
Däremot har varje händelse sina baksidor och att imorse vara tvungen att gå upp 06.45 fast jag inte började fören 09.30 var mindre roligt. Men det mesta kan vändas till sin fördel. Jag kom tidigt till skolan, promenerandes längst Karlavägen med en thé i ena handen och en cigarett i mungipan samtidigt som jag bländades av det starka solskenet - sådant tycker jag om.

Lite boot camp-feeling över hela dagen. Jag har känt mig utmärglad och svag och idrottslektionens hårda övningar på militärbasen i Karlberg gjorde inte livet lättare. Nästan alla journalisttreor hoppade, klättrade och ålade sig igenom hinderbanans 20 moment innan vi fick åka tillbaka och duscha. Det var inte bara fysiskt krävande utan även psykiskt. Att klättra 5 meter upp och inse att man helst av allt vill brista ut i gråt och ropa efter mamma då repstegen svajade så är inte någonting att föredra. Sedan är jag uppenbarligen ur urbota fegis och jätterädd för att göra mig illa, så jag maskade efter repstegsincidenten från vidare klätterövningar.

Ikväll ska jag bara slappa, samt kanske titta på Heroes på fyran, jag har hört mycket positivt så det kanske vore värt att ge serien en chans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback