inspark 2007

Igår var det dags för det årliga eventet som går under namnet Insparken. Som trea har spänningen helt försvunnit i och med åldern men som trogna anhängare av elevrådet (då Arman är ordförande) samt då vi skulle jobba för skoltidningen så befann vi oss på Berzelii Bar för att rapportera. Innan dess mötte jag, Empan och Lova upp Andreas för lite drinkar innan och efter ett tag kom även Kalle förbi. Mycket trevligt måste jag säga.

Så vad finns det såhär i efterhand att berätta om Insparken? Som vanligt var flickorna i ettan enormt kamerakåta och svärmade runt Andreas och hans systemkamera (officiella bilder finns på
Credd). Många var villiga att svara på våra smått töntiga frågor och en hel del ljög friskt i ett försök att make the cut och faktiskt publiceras. Sedan var det som vanligt fullskaligt slagsmål på dansgolvet när vi kom dit då alla dansade så vilt att man slog till varandra i farten i takt med fjortisdunket. Jag kände mig enormt gammal som drog mig mot utkanten av klungan att kunna röra mig alls. Jag kände mig även gammal som tackade nej till efterfest och tog sista tunnelbanan hem strax före 01. Hur som helst, så tror jag att ettorna uppskattade insparken. Det var precis som vilken inspark som helst, och det är väl egentligen det man vill ha i ettan? Normalitet uppskattas.

Idag är jag supersjuk och enormt hes efter allt kedjerökande. Dock ska jag inte viga dagen åt DVD-tittande utan måste faktiskt plugga, mindre kul. So long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback