HåkanBråkan och popprinsessor

Så igår var det HåkanBråkan på Grönan och det var helt okej. För nästan exakt ett år sedan stod vi där i den då varma natten med tårar på kinderna och pussade på varandra till höger och vänster - nästan golvade av stämningen. I år småfrös jag, brottades och knuffade undan fjortisar som försökte dansa på mina tår och smygdrack snaps. Helt okej med andra ord. Ett jätteplus för covern på Almedals låt som spelades, tack för nu fick jag upp ögonen för ett nytt band och deras 5spåriga EP ska inhandlas pronto!
Lite intressant att upptäcka att jag nog har en insomnad popprinsessa i själen för så fort det kommer lite teaterljus, såpbubblor mot himlen och ljuva toner så får jag lust att kladda på mig BD-stjärnan och vira in mig i en palestinasjal. Inget ont nu om varken Broder Daniel eller Palestina, det var en grov generalisering.

Det blev både lite öl innan och efter men den förnuftiga Bella tog över och efter att jag hade hälsat på alla som jag borde och faktiskt ansträngt mig på krogen ett tag så tog jag tunnelbanan hem för att sussa sött i min säng medan regnet smattrade utomhus. Ett klokt val för idag är det söndag och det är skönt att inte vara skakis och bakis utan istället kunna fixa med läxor och övningsköra. Och yes, idag börjar kanal 9 sända Drömmarnas tid på TV igen, min gamla favvo serie! Jag mår alldeles för träfflig och är på riktigt bra humör trots att det är sista dagen på helgen. Puss!

Kommentarer
Postat av: bea

åh, honom hade jag också velat se!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback