framför kameralinsen

Idag var det skolfotografering. Det finns nog ingenting som ger mig lika mycket ångest, inte ens matte c-nationella gör mig så nervös. Men imorse är jag vaknade kände jag mig lugn trots att jag inte ens valt kläder. Jag antar att ångesten dämpas med åldern. Däremot är min nervositet befogad: en gång blundat på ett foto - alltid rädd för att blunda. Och tillslut föll valet på min nya MbyMJ-kofta.
Hade jag däremot varit nervös idag hade jag inte blivit mindre skakis av att fotografen borde gå under namnet psycho bitch (kanske är lite väl inspirerad av Mr. Ellis bok för tillfället) då hon högg mot alla som vågade yppa ett ord. Särskilt under MSU-fotograferingen. Valvinsten kanske trampade någon på tårna?

Annars så längtar jag mest efter helgen och lite vintern faktiskt. Har börjat skriva igen och trots att det är knackligt än så länge så fungerar det. Dock jagar tankarna på dramaturgin mig varje gång jag sätter fingrarna på tangenterna. Det förstör. Jag tycker bäst om att skriva fritt, gärna beskrivande texter utan någon egentlig handling. Som kapitel ur en roman kanske, om man slår upp det på måfå mitt i boken. Nu svamlar jag bara, så nu är det dags att ta tag i livet och äta middag!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag hatar att ta skolfoto! Jag försov mig idag så jag råkade missa det (A)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback