en kväll som heter duga, även morgonen efter

Onsdag equals utgång och mycket riktigt mötte jag upp Johan och Empan kring halv tio snåret för att se slutet av landskampen och dricka lite öl. Innan dess hann jag stå några sekunder själv utanför Åhléns och hann både bli mentalt antastad av ett grabbgäng och inspanad av en fyrtioåring - men som man brukar säga: det skadar ju inte att försöka.
Efter mycket om och med anslöt Jonte och i samlat trupp begav vi oss mot Laroy där det som vanligt var en massa nära och kära, bekanta och annat löst folk man känner. Det blev mycket drinkar, dans och mingel. En hel del skvaller kring ettan på gymnasiet också då det var fler än en person som fick minnena att strömma tillbaka. Kvällens stora plus måste varit pratstunden med Alex Schulman och Petter där vi även säkrade mittuppslaget till nästkommande nummer av Östra. Och äntligen har jag fått klarhet i varför Schulman la ner sin blogg, spännande.
Jag tror även att Johan hamnade i sjunde himlen ett tag då han lyckades mota bort de allra flesta fjortisar som omsvärmade Petter och fick en chans till lite idoldyrkan och freestyle-battle.
Mycket mycket lyckad kväll och resultatet finns självklart dokumenterat på Facebook men jag bjuder på några av de sunkigare bilderna här i bloggen.



    



Idag var det mindre roligt - men man mår som man förtjänar så att säga. När jag kände mig som mest sunkig i min Snobben-pyjamas framför Heroes på TV:n så kom pojkvännen och överraskade mig med blommor. Inte illa alls. Resterande timmar av dagen har jag mest slappat i soffan och kvällen kommer nog gå i samma stil. Hur som haver, att rumla runt på stan på en onsdag får verkligen veckan att gå så mycket fortare!


Kommentarer
Postat av: Empan

Haha, "några av de sunkigare bilderna" och så är det en massa pics på mig! Tack babe!

Postat av: Bells

Empan: jag syftade mer på att alla bilderna tagna med min kamera blev sämst, och att de på Facebook (som bland annat du lagt upp) är de fräschare bilderna :)

2007-10-18 @ 23:04:24
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback