utomhussäsong

Äntligen har min utomhussäsong startat. Eller ja, den smygstartade redan veckan efter påsklovet då Chris fick för sig att vi skulle äta vår grillade middag utomhus men då satt jag invirade i filtar och huttrade ändå men nu har säsongen för att vara utomhus officiellt startat.

Det hela började i fredags hemma hos Alle som fyllde 18. Vi kom traskande uppe på kullen kring sjubläcket och möttes av förvånandsvärt lättklädda människor som drack Corona utomhus. Mysigt. Själv placerade jag mig i en trädgårdsmöbel och fick sällskap av någon så otippad som Niklas som jag knappt sett sedan Gotland sommaren efter 9:an. Mycket trevligt att ta igen och diskutera gamla minnen! Jag fick även äran att träffa Kritte, någon som jag hört så mycket om men aldrig träffat tidigare. Spännande. På det stora hela var kvällen mycket angenäm och det var mysigt att kicka igång utomhussäsongen med öl och cigaretter på Alles tomt.

Lördagen var en fullspäckad. Amanda skulle konfirmera sig och hela Notrica-huset vändes upp och ner då det skulle lagas mat och städas. Jag och Chris passade på att ta en långpromenad på rullstensåsen i solskenet och äta isglass. Ett jättetrevligt initiativ tycker jag. Fin utsikt, trevligt sällskap och lite kultur i form av ett vikingarös.
Vidare till kyrkan för att delta under konfirmationen. Själv är jag inte allt för hemma i Guds hus men trivdes ändå. Dock var jag tvungen att bege mig strax efter konfirmationens slut för att jäkta iväg på ett annat event: nämligen Johans grillning. Två timmar efter att jag hoppade på 20:an i Sunnersta befann jag mig med Lova i släptåg ute i Spånga och hemma hos Johan.


    
Trots att merparten av gästerna var en aning försenade och jag höll på att frysa ihjäl roade jag mig kungligt. Lova visade sig vara en riktigt duktig kock och briljerade med grillspett och couscoussallad, mumsigt. Det blev mycket prat, skratt, slagsmål om vem som skulle få leka DJ och vattenpipa. En riktigt bra uppföljare på kvällen innan med andra ord!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback