söndag

Dagen har varit allt annat än sysslolös och nu är jag helt slut men snart ska jag få gotta ner mig i soffan framför det näst sista OC-avsnittet någonsin.

Vaknade av att pojkvännen var på väg tillbaka till Uppsala, en aning chockerande men har man en tenta på måndag så har man. Slumrade lite till och när jag vaknade nästa gång kände jag mig väldigt förvirrad av att ligga ensam i sängen men en långfrukost senare började allt klarna lite mer.

Idag har jag roat mig med hemma-SPA, rensa bland mina hundratalsböcker och lyckades tömma två skåp fyllda med
Tvilling-böcker. Kommer ni håg dom? Blonda kloner från Sweet Valley var min största obsession i mellanstadiet och idag flyttade jag mina ca. 300 böcker av de slaget upp på vinden.
Har även fyllt på iPoden med lite ny bra musik, blev så himla inspirerad under middagen igår att ta och fräscha upp min playlist litegrann. Annars har jag organiserat garderoben och alla mina modemagazine också. Hurtigt värre tycker jag, och att hela tiden vara upptagen hindrar den sedvanliga söndagsångesten att slå klorna i dig. Just nu målar jag naglarna i färgen Hong Kong från Mavala, ger starka flashbacks från förra sommaren vill jag lova, Arrivederci!


Kommentarer
Postat av: Katrin karoliina

Hejsan! Hur gammal är din pojkvän? :)

Postat av: linnéa

säg någon som inte har varit besatt i de där böckerna? :) tror varenda tjej som är född sena 80-talet har någon gång satt klorna i en Tvilling bok.

2007-05-13 @ 20:16:44
Postat av: Bells

Katrin Karoliina: Född 1989 precis som jag.
Linnéa: Du har nog så rätt så :)

2007-05-14 @ 08:11:21
URL: http://bells.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback