recension: bodyfarm

image386                        image387



Som jag
tidigare berättat kom det hem en trevlig överraskning på posten igår med två produkter från BodyFarm. Jag var sedan tidigare inte bekant med märket men efter att ha surfat in på hemsidan samt provet produkterna så är jag övertygad om att det här är ett slående koncept. Producerade i Grekland, kultur och skönhet i samma förpackning, vem kan tacka nej?
Himmelskt doftande av mango var duschcrêmen och lotionen jag fick prova och precis en sådan subtil doft jag letat efter som bara lämnar ett svagt spår i huden men inte tar över doften av din vanliga parfym.
Duschcrêmen som innehåller aloe vera samt jojobajuice skummade precis lagom och verkade återfuktande och milt för kroppen. Lotionen gjorde mig inte heller besviken. Smart pumpflaska som minskar risken för bakterier i crêmen och är rik på antioxidanter vilket vi alla vid det här laget vet är en viktig och aktiv ingrediens.

Det är i dagens samhälle viktigt att kunna balansera harmonin mellan både sitt yttre och inre och har man svårt att hitta de perfekta produkterna tycker jag verkligen att man bör besöka BodyFarms webshop. Sedan kan jag även meddela att för att få 10% rabatt på varorna så skriver du bara in ordet favoriter i rutan för rabattkoder när du kommer till kassan. So long, and happy shopping!


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Åh verkar bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback