onsdag - oh happy day!

Sov länge imorse och snabbade mig i duschen men hann ändå med att äta långfrukost och bläddra i tidningen. Riktigt mysigt och det ger verkligen en bra start på dagen också. Med andra ord kanske jag ska sluta vara tidspessimist och börja sova lite längre på morgonen istället!

Skoldagen var slapp. Det märks att det snart är sommarlov och att lärarna inte riktigt vet vad de ska säga åt oss att göra så mycket av tiden går till att sitta vid fontänen på skolgården, skvallra, äta glass och tjuvröka cigaretter. Det är faktiskt inte helt tokigt måste jag säga. Plus att idag fick jag höra überskvaller vilket praktiskt taget gjorde min dag, you know gossip makes your skin glow!

Traskade på stan med Johan ett tag och fixade klart en del på pojkvännens present. Vilken jakt det där har blivit! Mötte sedan upp min söta lillebror för att köpa mors dags present och det blev ett fint litet armband från NK Details med diverse stenar på en silverkedja, kanske kan passa mammi trotsallt. Njöt i solskenet, åt en Twister och begav mig sedan hemåt. Det var väldigt trevligt att hänga lite med lillebrorsan på neutral mark också. Förresten fick vi se en jätteäcklig men definitivt fungerande kampanj på plattan idag. Green Peace visar upp
brutalt mördade valar som ligger på isbäddar och besprutas med vatten för att inte ruttna i solskenet. Det delas ut flyers och det finns representanter att prata med. Verkligen motbjudande men som en politiknörd måste jag säga att det såg väldigt effektivt ut.

Nu ska jag bege mig från datorn för middag och Men in trees!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback