onsdag - alldeles perfekt!

Underhållande morgon då jag kommer till skolan och upptäcker att istället för att plugga grammatik så ska vi ta hand om studenter från Ukraina på engelskalektionen. Jag må erkänna att jag alltid har haft stora fördomar mot öst-statsländer och att det besannades vid anblicken av de björnlika grabbarnas multifärgade fleecetröjor. Jag förstod inte ett ord av deras engelska men Arman tycktes trivas som fisken i vattnet och underhöll gruppen av utlänningar medan jag diskuterade valborg med Sarah över en cigarett.

Lunchade med Emelie Klasson och diskuterade vår uppkommande MSU-middag. Mysigt. Förhoppningsvis kommer lite nya ansikten också, vi har himla många medlemmar men få aktiva så vi får hoppas att fler vågar komma fram när vi lockar med mat och mingel i lokalen.

Efter skoldagen var slut hann jag med en tur på stan innan jag skulle till läkaren och gissa gissa gissa vad jag äntligen har i min ägo? En underbar Missoni-scarf som jag länge suktat över och som nu äntligen är min! Köpte även ett par skor från Indiska för det fördelaktiga priset av 149 kr, perfekta slit-och-släng-skor. Jag tycker om att handla saker inför sommaren, det känns så mycket härligare än att bunkra upp på dunjackor och lammullströjor inför vintern.

  


Ikväll ska jag skriva CV och leta resmål inför sommaren, arrivederci!

Kommentarer
Postat av: lisa

får man fråga var du hittade scarfen? jättefin :)

2007-05-02 @ 22:11:25
Postat av: Bells

Lisa: den är köpt på NK :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback