fruktansvärt fantastisk helg

Jag är så himla lycklig just nu. Och inte sådär skrapa-på-ytan lycklig utan djupt djupt lycklig för jag har haft en sådan fantastiskt underbar helg måste jag säga.

Fredagskvällen startade med kaos på MUF då lokalen var allt annat än städat. Darling-K hade påbörjat grovjobbet tidigare på dagen som Kim sedan hjälpte till med, själv stod jag i köket med couscous upp till armbågarna och fetaost på klänningsfållen men det var okej. Trots förseningar så fortlöpte middagen bra och det var väldigt trevligt att träffa diverse hedersmedlemmar och nya ansikten ur föreningen. MSU Östra äger, det kan vi konstatera. 

Mötte upp Lova, Li och grabbarna inne på Södermalm för att hoppa på deras barrunda men själv vinglade jag hemåt inte allt för långt senare. När man börjar beställa vatten i baren istället för billig öl så är det ett tydligt tecken på att det är dags att åka hem. Däremot var tunnelbaneresan hem förvånandsvärt underhållande i mitt tillstånd då jag träffade lågstadiekompisen Elin med pojkvän samt Vici, super! Slocknade efter en baugettsmörgås och ett glas vatten vid två-snåret.

Uppe okristligt tidigt på lördagen och som en zombie tog jag tåget till soliga Uppsala. Sommarvärme indikerade picknick och mycket riktigt så hamnade jag och Chris på åsen med muffins, pannkakor och saft. Otroligt mysig aktivitetet för sönderfestade fötter och bakistungt huvud. En power-nap och TV-kväll fulländade dagen.

Söndagen gick i samma stil med promenad och glassande i solen (i dubbel bemärkelse) för att sedan åka hem och äta lammytterfilé med familjen för att fira lilla mammi på mors dag. Nu väntar jag bara på tårtan och sedan ska jag nog lägga mig i soffan med Jonas Gardells "En komikers uppväxt" som jag fått av lillebror min. Hoppas er helg också var brutalt bra!

Kommentarer
Postat av: Amis

tack, helgen har varit utmärkt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback