tisdag - sprudlande lycklig

Sprudlande lycklig är jag denna tisdag! Det gör inget att det var Matte C och oförberett prov eller att vi skulle undersöka DNA-slingor i kiwi på naturkunskapen utan jag har ändå ett brett leende på läpparna.
Efter dagens två första lektioner knatade jag, Lova, Fabi och Sarah till Karla Frukt för att köpa glass och sedan satt vi i solskenet med pilotglajjerna på nästippen och bara njöt av värmen och vårkänslorna. Solen gör mig lycklig, så är det bara. Det är konstigt var UV-strålar kan göra för ditt välbefinnande, för vem kan deppa när allt är ljust och ljummet runt omkring dig? Inte jag i alla fall.

Vår är lika med vårstädning och då talar jag inte enbart om garderoben där det gäller att hänga undan tjocka och bylsiga polotröjor utan även om den personliga vårstädningen. Fram med våriga nagellack som Mavalas sockersöta La Paz och solglasögonen. Idag startade jag vårstädningen av mig själv genom att besöka solarieöarna för en snabbsolning för att förhoppningsvis locka fram lite fräknar lagom till min 18års-dag nästa vecka och slippa vinterbleka ben under kjolen. Efter en power-nap i värmen mötte jag My vid Odenplan för att sedan hämta upp Josefine vid Jensen och bege oss till L'Ang och gissa vad jag spanade? Uteservering! Visserligen lite väl kyligt kanske, men fortfarande det är vår nu och ingenting gör mig lyckligare.



image320

Precis så som Mischa vill jag springa runt på stan!
(bild: lånad från sigrid.webblogg.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback